Hodnocení realitních investic s využitím softwarové podpory

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Práce se zabývá vyhodnocováním různých typů investic na realitním trhu, porovnává je z časového a finančního hlediska. Pro efektivní porovnávání je naprogramován kalkulátor, který vypočítává hlavní kritéria pro hodnocení investic. V této práci jsou také navrženy optimální způsoby investování do realit za daných podmínek pro určité investory.
This thesis deals with analysis of different kinds of investments in the real estate market and compares them from time and financial perspective. There is a programmed calculator for effective comparison that calculates the main criteria for investment rating. There are also drafted optimal investment methods in real estates under given conditions for specific investors.
Description
Citation
STEHLÍK, M. Hodnocení realitních investic s využitím softwarové podpory [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2010.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Manažerská informatika
Comittee
doc. RNDr. Zdeněk Karpíšek, CSc. (předseda) prof. Ing. et Ing. Stanislav Škapa, Ph.D. (místopředseda) Ing. Jiří Kříž, Ph.D. (člen) Ing. Lenka Smolíková, Ph.D. (člen) Ing. Petr Sedlák (člen)
Date of acceptance
2010-06-24
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO