Elektronická informační tabule s LCD panelem

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Tato bakalářská práce se věnuje návrhu elektronické informační tabule s LCD panelem a ovládáním pomocí dotykového infračerveného senzoru. V práci se zabývám průzkumem trhu s jednodeskovými počítači, popisuji různé zobrazovací zařízení a technologie pro zaznamenání dotyku. Dále představuji můj prvotní návrh pro software i hardware, popisuji postup práce a průběžné změny mezi návrhem a výsledným řešením.
This bachelor thesis deals with the design of an electronic notice board with LCD panel and infrared sensor touch control. In the thesis I deal with the market research with single-board computers, I describe various display devices and technologies used for touch control. I also present my initial design for software and hardware, describe my workflow and the gradual changes between the design and the final solution.
Description
Citation
MUSÍLEK, M. Elektronická informační tabule s LCD panelem [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2020.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
bez specializace
Comittee
doc. Ing. Zdeněk Bradáč, Ph.D. (předseda) Ing. Lukáš Pohl, Ph.D. (místopředseda) Ing. František Burian, Ph.D. (člen) Ing. Peter Honec, Ph.D. (člen) Ing. Stanislav Pikula, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2020-06-24
Defence
Student obhájil bakalářskou práci. Reagoval na dotazy komise ohledně použitých materiálů pro 3D tisk, výběru řídicí jednotky a generování obsahu aplikace. Dále také reagoval na připomínky oponenta, týkající se výběru zařízení pracující s infračervenou techonlogií pro snímání. Funkčnost systému byla demonstrována komisi formou videozáznamu.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO