Deskový most přes místní potok

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Téma bakalářské práce se zabývá předpjatým deskovým mostem o jednom poli. Jedná se o silniční most, který přemosťuje místní řeku. Byl vytvořen statický výpočet, který byl ověřován pomocí programu Scia Engineering 19.1. Posuzovaly se mezní stavy použitelnosti a únosnosti.
The bachelor's thesis deals with a prestressed slab bridge with one field. It is a road bridge that bridges a local river. A static calculation, which was verified by the Scia Engineering 19.1 program, was created. Ultimate and serviseability limit states were assessed.
Description
Citation
ONDRUŠEK, M. Deskový most přes místní potok [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2020.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Konstrukce a dopravní stavby
Comittee
doc. Ing. Ladislav Klusáček, CSc. - předseda, Ing. Jan Koláček, Ph.D. - místopředseda, Ing. Adam Svoboda - tajemník, Ing. Marek Velešík - tajemník, Ing. Jiří Strnad, Ph.D. - člen, Ing. Pavel Šulák, Ph.D. - člen, Ing. Adam Svoboda - člen,
Date of acceptance
2020-06-26
Defence
Student odprezentoval svoji bakalářskou práci zkušební komisi a poté reagoval na připomínky a dotazy oponenta bakalářské práce. V rámci obhajoby bakalářské práce student odpovídal na následující dotazy zkušební komise: doc. Klusáček Jaké jsou vnitřní síly na skořepině? Student odpověděl. Ing. Koláček Ztráta pružným přetvořením betonu? Student odpověděl s dopomocí. doc. Klusáček Proč jsou všechny kabely ve stejné dráze a proč jsou kotveny ve stejné výšce? Student odpověděl.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO