Vzduchotechnika bazénu

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Tématem této bakalářské práce je návrh vzduchotechnického zařízení obsluhující bazénovou halu v Brně. Zařízení je navrženo tak, aby splňovalo veškeré požadavky na interní mikroklima. Úkolem vzduchotechnického zařízení je výměna vzduchu, jeho tepelné úpravy a odvlhčení. Teoretická část je zaměřena na vzduchotechnické jednotky, jejich rozdělení, složení a popis základních vybraných komponentů.
The objective of this bachelor thesis is a concept of device handling swimming pool hall in Brno. The device is designed to meet internal microclimate requirements. Task of air condition device is venting, heat adjusting and moisturizing. Theoretical part of the thesis is devoted to air conditioning units, their division, structure and desccription of basic selected components.
Description
Citation
BACHMAYER, M. Vzduchotechnika bazénu [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2020.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Pozemní stavby
Comittee
prof. Ing. Jiří Hirš, CSc. - předseda, Ing. Olga Rubinová, Ph.D. - místopředseda, Ing. Jakub Oravec - tajemník, Ing. Jan Doležal - tajemník, Ing. Pavel Adam, Ph.D. - člen, Ing. Jiří Cihlář - člen, Ing. Jan Weyr - člen, Ing. Ondřej Jelínek, Ph.D. - člen,
Date of acceptance
2020-06-24
Defence
Student nejprve představil svou práci formou prezentace v PowerPointu, kde popsal vzduchotechniku bazénu. Vyjádřil se k připomínkám oponenta a odpovídal na připomínky členů komise. 1) Jakým způsobem lze provést odvětrání strojovny? 2) Z jakého důvodu je použita povrchová úprava potrubí v materiálovém provedení poplastovaný pozink plech? 3) K jakému účelu slouží servisní komora u VZT jednotky? 4)V jakém vlhkostním režimu pracuje VZT jednotka při vlhkostním extrému? 5)Z jakého důvodu jsou v návrhu VZT jednotky zobrazeny dva filtry za sebou? Student velmi dobře reagoval na připomínky oponenta i členů komise a snažil se zdůvodnit navržená a použitá řešení.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO