Daňové zatížení fyzické osoby

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
D
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Bakalářská práce má za úkol stanovit daňové zatížení fyzických osob, v kraji, kde má fyzická osoba trvalé bydliště, a to z hlediska několika variant. Zaměřuje se na charakteristiku daní jako příjmů do státního rozpočtu a dále roztřídění daní a také na daňovou soustavu v České republice. Data jsou pro přehlednost zpracována do grafů a zdrojem je Český statistický úřad.
The bachelor's thesis aims to determine the tax burden of individual in the region where, the natural person has a permanent residence, in terms of several options. It focuses on the characteristics of taxes as revenues to the state budget and the classification of taxes, as well as on the tax system in the Czech Republic. The data are processed into graphs for clarity and the source is the Czech statistical office.
Description
Citation
JEZDINSKÁ, K. Daňové zatížení fyzické osoby [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2020.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Management stavebnictví
Comittee
doc. Ing. Zdeňka Konečná, Ph.D. - předseda, Ing. Eva Vítková, Ph.D. - místopředseda, Ing. Martin Marek - tajemník, Ing. Pavel Kocanda, Ph.D. - člen, doc. Ing. Jan Pěnčík, Ph.D. - člen, Ing. Miloslav Výskala, Ph.D. - člen, Ing. Zdeněk Krejza, Ph.D. - člen, Ing. Vojtěch Biolek - člen,
Date of acceptance
2020-06-25
Defence
Závěrečnou práci obhajovala na uspokojivé úrovni vyžadované pro bc. práce. Z jejího přednesu bylo patrné, že k úkolům, které řešila, přistupovala uspokojivě. Na otázky členů komise odpověděla na uspokojivé úrovni. Rovněž na doplňkové otázky od vedoucího závěrečné práce a oponenta odpověděla uspokojivě. Státní zkušební komise závěrem konstatovala, že studentka svou závěrečnou práci obhájila na uspokojivé požadované úrovni.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO