Rizika řízení průběhu zakázky v nebankovní instituci

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství
Abstract
Diplomová práce se zabývá problematikou řízení rizik v průběhu zakázky v podniku Provident Financial s.r.o., který je poskytovatelem krátkodobých a střednědobých spotřebitelských úvěrů. Práce je rozdělena do tří části, kdy první část představuje teoretická východiska na základě odborné literatury. Analytická část je zaměřena na představení společnosti, popis průběhu zakázky podnikem a riziky s tímto procesem spojené a analýzou okolí podniku. V poslední části jsou vyobrazeny návrhy na snížení rizik zmíněných v analytické části a navrhnutí nového informačního systému, který je pro podnik důležitý.
The diploma thesis deals with the issue of risk management during the contract in Provident Financial company which focuses on short-term and mid-term loans. This thesis is divided into three parts. The first part provides theoretical basis based on professional literature. The analytical part is focused on introduction of the company, description of the course of the contract and risks associated with it and analysis of external environment. Last part shows proposals to minimize the risks mentioned in the analysis and a proposal for new information system, which is important for the company.
Description
Citation
KOPECKÁ, J. Rizika řízení průběhu zakázky v nebankovní instituci [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství. 2020.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení rizik ekonomických systémů
Comittee
prof. Ing. Petr Dostál, CSc. (předseda) prof. Ing. Vladimír Adamec, CSc. (místopředseda) doc. Ing. Robert Kledus, Ph.D. (člen) doc. Ing. Radek Doskočil, Ph.D., MSc (člen) Ing. Petr Šimůnek, Ph.D. (člen) RNDr. Pavel Popela, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2020-06-29
Defence
Diplomantka seznámila státní zkušební komisi se svou diplomovou prací na téma Rizika řízení průběhu zakázky v nebankovní instituci. Diplomantka na otázky vedoucího odpověděla. Diplomantka na otázky oponenta odpověděla. Komise položila otázky: Zdůvodněte, z jakého důvodu je práce v rozporu se směrnicemi tvorby diplomové práce? (prof. Adamec) Vysvětlete jakým způsobem jste využila výsledky z analýz? (doc. Doskočil) V čem vidíte největší přínos diplomové práce? (dr. Popela) Diplomantka na otázky komise odpověděla. Diplomantka závěrečnou práci obhájila.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO