Rizika spojená se změnami v marketingové komunikaci vybrané společnosti

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství
Abstract
Diplomová práce se zabývá marketingovou komunikací vybrané společnosti. Práce je rozčleněna do několika základních částí. V první části je uvedeno teoretické zázemí potřebné pro porozumění následujícího textu. Ve vlastním řešení práce je rozebrána analýza současné situace pro vybranou společnost včetně zpracovaného vlastního dotazníkového šetření. Na základě získaných výsledků analýz jsou vytvořeny návrhy na změnu v marketingové komunikaci. Na vlastní návrhy je následně aplikovaná analýza rizik.
The diploma thesis focuses on marketing communication of a selected company. The thesis is divided into several basic parts. The first part presents the theoretical background needed to understand the subsequent text. The practical part of the thesis discusses the analysis of the current situation at the selected company. Next, it also includes a questionnaire survey carried out by the author of the thesis. Based on the results obtained from the analyses, the thesis proposes improvements to marketing communication. Risk analysis is then applied to these proposals.
Description
Citation
MILÉŘOVÁ, E. Rizika spojená se změnami v marketingové komunikaci vybrané společnosti [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství. 2020.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení rizik ekonomických systémů
Comittee
prof. Ing. Vladimír Adamec, CSc. (předseda) doc. RNDr. Zdeněk Karpíšek, CSc. (místopředseda) doc. Ing. Robert Kledus, Ph.D. (člen) doc. Ing. Radek Doskočil, Ph.D., MSc (člen) Ing. Petr Šimůnek, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2020-06-30
Defence
Diplomantka seznámila státní zkušební komisi se svou diplomovou prací na téma Rizika spojená se změnami v marketingové komunikaci vybrané společnosti. Závěrečnou práci obhajovala srozumitelně. Diplomantka na otázky vedoucího a oponenta odpověděla. Komise položila otázky: Jaké je staří majitelů vinařství, nejedná se o rizikový faktor? (dr. Šimůnek) Mají majitelé velký přebytek vína? (dr. Šimůnek) Jaké víno je Solaris a jaká je konkurence? (doc. Karpíšek) Na základě jaké analýzy jste dospěla k tomu, že je potřeba dělat v marketingu změnu? (doc. Doskočil) Diplomantka na otázky komise odpověděla. Diplomantka závěrečnou práci obhájila.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO