Bytový dům

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
E
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Tato bakalářská práce se zabývá návrhem bytového domu ve Vysokém Mýtě. Jedná se o podsklepený, samostatně stojící objekt na mírně svažitém terénu. Objekt bytového domu má jedno podzemní podlaží a 4 nadzemní. Celkem se skládá z 20 bytových jednotek s různou velikostí a dispozicí. Na každém podlaží se nachází 5 bytů. Obvodové stěny jsou navrženy z monolitické, strop je navržen předpjatých betonových desek a střecha je plochá jednoplášťová. Práce obsahuje projektovou dokumentaci pro provádění stavby.
This thesis describes the design of apartment building in Vysoké Mýto. It is a detached building with basement, on a slightly sloping terrain. The apartment building has one basement and four above. Consists of a total of 20 residential units. On every floor are situated five flats. External wall are from cast-in-place structure and the roof is designed as a warm flat roof. The work includes project documentation for the construction.
Description
Citation
FIŠER, D. Bytový dům [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2020.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Pozemní stavby
Comittee
doc. Ing. Miloš Kalousek, Ph.D. - předseda, Ing. Lubor Kalousek, Ph.D. - místopředseda, Ing. Jan Osička - tajemník, Ing. Klára Hobzová - tajemník, Ing. Jindřich Sobotka, Ph.D. - člen, Ing. Zdeněk Janík - člen, Ing. Tomáš Petříček, Ph.D. - člen, Ing. Radim Smolka, Ph.D. - člen,
Date of acceptance
2020-06-24
Defence
Student odpověděl na otázky kladené oponentem. Jaká je funkce dvoustupňového vtoku? Hodnocení: Na připomínky oponenta reagoval student nepřesvědčivě, svoje řešení obhajoval nejistě a nebyl schopen je přijatelně zdůvodnit. Rovněž otázky položené členy komise nezodpověděl zcela dobře.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO