Rodinný dům s provozovnou

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Tato bakalářská práce se zabývá návrhem a vypracováním projektové dokumentace pro provedení stavby rodinného domu s provozovnou v Bystřici pod Hostýnem. Objekt je určen k bydlení pětičlenné rodiny a provozu autodílny. Součástí domu je garáž. Část pro bydlení má dvě nadzemní podlaží a je částečně podsklepená. Provozovna je tvořena jedním nadzemním podlažím. Objekt je navržen z vápenopískových tvárnic Silka. Obvodové zdivo suterénu tvoří betonové tvárnice. Stropy jsou ze systému Ytong. Zastřešení tvoří sedlová střecha s vikýřem, nad provozovnou je plochá zelená střecha. Objekt má provětrávanou fasádu a skrytý okap.
This bachelor thesis deals with the design and elaboration of project documentation for the construction of a family house with the establishment in Bystřice pod Hostýnem. The building is designed for housing a family of five and the operation of the car repair workshop. The house has a garage. The living area has two floors and with partial basement. The establishment consists of one above-ground floor. The building is designed from Silka limestone blocks. The external wall of the basement consists of concrete blocks. The ceilings are from the Ytong system. The roofing consists of a gabled roof with a dormer, above the establishment is a flat green roof. The building has ventilated facade and hidden downpipe.
Description
Citation
JELÍNKOVÁ, L. Rodinný dům s provozovnou [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2020.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Pozemní stavby
Comittee
doc. Ing. Miloš Kalousek, Ph.D. - předseda, Ing. Lubor Kalousek, Ph.D. - místopředseda, Ing. Jan Osička - tajemník, Ing. Klára Hobzová - tajemník, Ing. Jindřich Sobotka, Ph.D. - člen, Ing. Zdeněk Janík - člen, Ing. Tomáš Petříček, Ph.D. - člen, Ing. Radim Smolka, Ph.D. - člen,
Date of acceptance
2020-06-24
Defence
Studentka odpověděla na otázky kladené oponentem. Je u základů rozhodující výška? Z jakého materiálu máte žlab ve střeše? Kde máte ukončenou HI spodní stavby? Jaký je rozdíl mezi chrličem a pojistným přepadem? Hodnocení: Student s velmi dobrým přehledem zaujímal odborná stanoviska ke všem připomínkám oponenta a velmi dobře reagoval i na všechny otázky členů komise, které byly k obhajované práci položeny.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO