Rodinný dům se zubařskou ordinací

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Predmetom bakalárskej práce je návrh rodinného domu so zubnou ordináciou. Stavba sa nachádza v obci Sokolnice, v okrese Brno – venkov. Jedná sa o samostatne stojaci, dvojpodlažný a čiastočne podpivničený objekt. Celý objekt je rozdelený na dve časti. Obytná časť je určená k trvalému pobytu štvorčlennej rodiny a prevádzková časť slúži ako zubná ordinácia. Pôdorys domu je obdĺžnikového tvaru s vystupujúcou garážou. Objekt je založený na betónových základových pásoch. Zvislé nosné konštrukcie sú navrhnuté z keramických tvárnic Heluz a betónových tvárnic strateného debnenia. Objekt zastrešuje plochá strecha.
The subject of the bachelor's thesis is the design of a family house with a dental office. The building is located in the village Sokolnice, in the district of Brno-countryside. It is a detached, two story building with a partial basement. The building is divided into two parts. The living area is intended for the permanent residence of a family of four and the other part of the house is designed for a dental office. The floor plan of the house is rectangular with a protruding garage. The building is based on concrete foundation strips. The vertical load-bearing structures are constructed of Heluz ceramic blocks and concrete blocks of lost formwork. The house has a flat roof.
Description
Citation
MURÍN, M. Rodinný dům se zubařskou ordinací [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2020.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
sk
Study field
Pozemní stavby
Comittee
doc. Ing. Miloš Lavický, Ph.D. - předseda, Ing. Petr Beneš, CSc. - místopředseda, Ing. Michal Novák - tajemník, Ing. Michal Navrátil - tajemník, Ing. arch. Ivana Košíčková, Ph.D. - člen, Ing. Radim Smolka, Ph.D. - člen, Ing. Pavel Příborský - člen, Ing. Dáša Sukopová - člen,
Date of acceptance
2020-06-23
Defence
Student zahajuje svoji prezentaci. Popisuje umístění objektu v obci Sokolnice a umístění na pozemku. Dále popisuje dispoziční řešení jednotlivých podlaží včetně technického řešení. Na řezu popisuje konstrukční řešení objektu. Popisuje pohledy objektu a vizualizace. Student odpovídá na otázky oponenta a dodatečné otázky komise. Je diskutováno geologické podloží, zakládání objektu a sklony výkopů.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO