Systém pro online výuku matematiky

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií
Abstract
Cílem této bakalářské práce je navrhnout a implementovat webovou aplikaci pro online výuku matematiky. Systém je primárně určen pro studenty a učitele na středních školách. Aplikace je implementována v jazycích PHP a Javascript. Pro backendovou část je zvolen framework Symfony a pro frontendovou část byl použit framework React.
The aim of this bachelor thesis is to design and implement a web application for online teaching of mathematics. The system is primarily intended for students and teachers at secondary schools. The application is implemented in PHP and Javascript languages. The Symfony framework is chosen on the backend and the React framework was used for the frontend implementation.
Description
Citation
DOHNAL, L. Systém pro online výuku matematiky [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií. 2020.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Informační technologie
Comittee
doc. Ing. Ondřej Ryšavý, Ph.D. (předseda) doc. Dr. Ing. Otto Fučík (místopředseda) Ing. Michal Bidlo, Ph.D. (člen) Ing. Ondřej Lengál, Ph.D. (člen) Ing. Igor Szőke, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2020-07-08
Defence
 Student nejprve prezentoval výsledky, kterých dosáhl v rámci své práce. Komise se poté seznámila s hodnocením vedoucího a posudkem oponenta práce. Student následně odpověděl na otázky oponenta a na další otázky přítomných. Komise se na základě posudku oponenta, hodnocení vedoucího, přednesené prezentace a odpovědí studenta na položené otázky rozhodla práci hodnotit stupněm C. Otázky u obhajoby: Znamenalo by rozšíření o výukovou část komplikovanou záležitost? Jakým způsobem byste stávající aplikaci rozšířil? Je součástí o automatické vyhodnocení? Jaká je alternativa k zadávání v LaTeXu?
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO