Zlepšování kvality výrobního procesu eskalátorů/výtahů

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství
Abstract
Tato práce se zabývá procesem výroby eskalátorů a pohyblivých chodníků. Zaměřuje se především na způsobilost procesu, jeho hodnocení a na aplikaci statistických nástrojů v podobě indexů způsobilosti, regulačních diagramů a PPM. Poznatky z oblasti teorie jsou aplikovány na konkrétní technologický postup a jeho kritickou charakteristiku. Výsledkem práce je vyhodnocení správnosti použití statistických nástrojů a návrh na zlepšení.
The bachelor thesis deals with the process of manufacturing of escalators and moving sidewalks. It focuses on the eligibility of the process, its evaluation and application of selected statistical tools in the form of capability indexes, control charts and PPM. Theoretical knowledges are applied to a specific technological process and its critical characteristic. The result of the work is an evaluation of the proper application of statistical methods and proposals on how to improve them.
Description
Citation
VEJTASOVÁ, V. Zlepšování kvality výrobního procesu eskalátorů/výtahů [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství. 2020.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Kvalita, spolehlivost a bezpečnost
Comittee
doc. Ing. Róbert Jankových, CSc. (předseda) doc. Dr. Ing. Daniel Prostredník, CSc. (místopředseda) Ing. Pavel Houška, Ph.D. (člen) Ing. Luboš Kotek, Ph.D. (člen) Ing. Daniel Zuth, Ph.D. (člen) Ing. Jan Augste, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2020-07-15
Defence
Studentka seznámila členy komise se svou závěrečnou prací na téma: „Zlepšování kvality výrobního procesu eskalátorů/výtahů“. Studentka bez zaváhání odpověděla na otázky oponenta se všemi náležitostmi.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO