Optimalizace podnikových nákladů na základě environmentálních principů

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Diplomová práce se zaměřuje na optimalizaci nákladů ve vybrané společnosti. V první části práce jsou popsána teoretická východiska, která obsahují především analýzy vnitřního a vnějšího okolí společnosti a problematiku životního prostředí. Po provedení veškerých analýz je ke konci analytické části vypracována SWOT analýza, která shrnuje veškeré objevené poznatky a vychází z ní část poslední, jež se pomocí investic v podniku snaží optimalizovat její náklady.
The diploma thesis focuses on costs optimization in a selected company. The first part of the thesis describes the theoretical background, which contains mainly analyses of the internal and external environment of chosen company and environmental issues. At the end of analytical part when all the analyses are executed, a SWOT analysis is performed in which are summarized all discovered findings. The last part of this diploma thesis tries to optimize costs in the company via investments.
Description
Citation
ZAJÍČEK, J. Optimalizace podnikových nákladů na základě environmentálních principů [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2020.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení a ekonomika podniku
Comittee
prof. Ing. Tomáš Meluzín, Ph.D. (předseda) prof. Ing. et Ing. Stanislav Škapa, Ph.D. (místopředseda) Ing. Lenka Smolíková, Ph.D. (člen) Ing. David Schüller, Ph.D. (člen) Ing. Tomáš Poláček, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2020-07-14
Defence
Otázky vedoucího: nejsou Otázky oponenta: odpovězeno doc. Meluzín: Na základě čeho jste stanovil mzdu popelníka? odpovězeno doc. Meluzín: Je potřeba speciální školení na pozici popelníka? odpovězeno Ing. Schüller: Máte zpracovanou SWOT analýzu, napadla vás i jiná metoda na zpracování? odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO