Podnikatelský plán založení společnosti specializující se na digitální wellbeing

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Diplomová práce se věnuje zpracování reálného podnikatelského plánu na založení nové společnosti specializující se na služby v oblasti digitálního wellbeingu. Základem je literární rešerše zpracovaná do teoretický podkladů, jenž slouží k vymezení a prověření nosné myšlenky vlastním kvalitativním výzkumem s využitím metody Lean Canvas a provedení dalších analýz obecného, tržního a interního prostředí. Na základě výstupů validace a analýz podnikatelského prostředí, je následně vybrána vhodná strategie a obchodního model, který je rozpracován do struktury dílčích částí podnikatelského plánu.
The master’s thesis is focused on the creation of a viable business plan for establishing a new company offering a digital wellbeing service. Firstly, the theoretical framework is created and subsequently utilized to define and verify the main idea by its qualitative research using the Lean Canvas method and to carry out further analyses of general, market and internal environment. Secondly, based on the results of the validation and analysis of the business environment, a suitable strategy and business model are selected. This business model is developed into the structure of individual parts of the business plan.
Description
Citation
GROSOVÁ, V. Podnikatelský plán založení společnosti specializující se na digitální wellbeing [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2020.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení a ekonomika podniku
Comittee
doc. Ing. Robert Zich, Ph.D. (předseda) doc. Ing. Vladimír Chalupský, CSc., MBA (místopředseda) Ing. František Milichovský, Ph.D., MBA, DiS. (člen) Ing. Veronika Bumberová, Ph.D. (člen) Ing. Kateřina Fojtů, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2020-07-14
Defence
otázky vedoucího - zodpovězeno otázky oponenta - zodpovězeno Ing. Veronika Bumberová, Ph.D.: Proč jste ze zákazníků vyřadila malé firmy? zodpovězeno doc. Ing. Vladimír Chalupský, CSc., MBA Jakým způsobem máte provázanou tabulku Příjmy, výdaje a základ daně s cenovou kalkulací služby? zodpovězeno Píšete o pojmu Wellbeing, ale máte uvedenou pracovní dobu od 6:00, dává to smysl? zodpovězeno doc. Ing. Robert Zich, Ph.D. Přínos směřuje k osobě nebo k firmě? Ke které cílové skupině směřujete? K jednotlivcům anebo firmám? zodpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO