Podnikatelský plán na založení fitness centra ve vybrané lokalitě

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Diplomová práce je zaměřena na sestavení podnikatelského plánu na založení fitness centra ve Šlapanicích. První teoretická část popisuje základní pojmy související s danou oblasti podnikání a právních forem, zásady a strukturu podnikatelského plánu, zejména pak použité analyticko-výzkumné metody v rámci plánování. Analytická část obsahuje provedení analýz podnikatelského prostředí pro validaci myšlenky a zmapování tržního a obecného prostředí, jejíž výsledky jsou následně shrnuty do SWOT matice a zhodnoceny metodikou EFE/IFE. Následně je vybrána vhodná strategie pro začínající podnik v této oblasti, která je rozpracována do dílčích částí podnikatelského plánu tak, aby byl realizovatelný a životaschopný.
The diploma thesis is focused on creating a business plan for establishing a fitness center in Šlapanice. The first theoretical part describes the basic concepts related to the field of business and legal forms, principles and structure of the business plan, especially the analytical research methods used in planning. The analytical part includes analysis of the business environment for the validation of the idea and mapping of the market and general environment. Subsequently, a suitable strategy is chosen for the start-up in this area, which is elaborated into individual parts of the business plan so that it is feasible and viable.
Description
Citation
MIKMEKOVÁ, D. Podnikatelský plán na založení fitness centra ve vybrané lokalitě [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2020.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení a ekonomika podniku
Comittee
doc. Ing. Robert Zich, Ph.D. (předseda) doc. Ing. Vladimír Chalupský, CSc., MBA (místopředseda) Ing. František Milichovský, Ph.D., MBA, DiS. (člen) Ing. Veronika Bumberová, Ph.D. (člen) Ing. Kateřina Fojtů, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2020-07-15
Defence
otázky vedoucího - zodpovězeno otázky oponenta - zodpovězeno Ing. František Milichovský, Ph.D., MBA, DiS. V analýze je uvedeno vysoké procento zájemců o sport. Rozlišovala jste druhy sportů? Zodpovězeno. Jaká je předpokládaná kapacita fitcentra? Zodpovězeno. S jakým počtem recepčních počítáte? Zodpovězeno. Jaká je struktura obyvatel Šlapanic? Zodpovězeno. doc. Ing. Vladimír Chalupský, CSc., MBA Čím zajistíte, aby se zákazníci vraceli? Zodpovězeno. Ing. Veronika Bumberová, Ph.D. Je zapotřebí pro provoz fitcentra speciální osvědčení? Zodpovězeno.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO