Motivační systém firmy

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Diplomová práce se zabývá tématem motivační systém ve vybrané společnosti. V teoretické části jsou objasněny stěžejní pojmy týkající se pracovní motivace, hodnocení a odměňování pracovníků. Následuje část praktická, která analyzuje současný stav motivačního systému a spokojenost zaměstnanců ve společnosti pomocí dotazníkového šetření a strukturovaných rozhovorů. Závěrečná část je věnována možným návrhům na zlepšení systému, jejichž cílem je dosažení vyšší motivovanosti a spokojenosti pracovníků.
This diploma thesis deals with a motivation system in a selected company. The theoretical part defines such key terms as work motivation and the evaluation and rewarding of employees. It is followed by the practical part that analyses current conditions of the motivation system and satisfaction of employees with the help of questionnaires and structured interviews. The final part of the thesis contains possible improvement suggestions aimed at achieving higher motivation and employee satisfaction.
Description
Citation
KALISTOVÁ, K. Motivační systém firmy [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2020.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení a ekonomika podniku
Comittee
prof. Ing. Vojtěch Koráb, Dr., MBA (předseda) doc. RNDr. Anna Putnová, Ph.D., MBA (místopředseda) Ing. Zdeňka Videcká, Ph.D. (člen) Ing. Nina Bočková, Ph.D. (člen) Ing. Bernard Neuwirth, Ph.D., MSc (člen)
Date of acceptance
2020-07-10
Defence
otázky vedoucího - odpovězeno otázky oponenta - odpovězeno Ing. Neuwirth - Jak často byste organizovala porady a jak dlouho bude taková porada trvat? Budou náklady na poradu opravdu nulové? - odpovězeno Ing. Neuwirth - Proč jsou náklady na zavedení firemního mobilního tarifu pro zaměstnance nulové? - odpovězeno Ing. Videcká - Koho se bude týkat zdravotní volno, které navrhujete a jak se to projeví ve výrobě? - odpovězeno Ing. Bočková - Nulové náklady na zlepšení komunikace a home office jsou nereálné. prof. Koráb - Jak souvisí návratnost dotazníku s reprezentativností Vašeho výzkumu? - odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO