Posouzení informačního systému firmy a návrh změn

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Diplomová práce se zabývá posouzením informačního systému vybrané společnosti, která se zaměřuje na poskytování služeb v oblasti financí. V první části práce jsou zpracována teoretická východiska k danému tématu a jsou představeny analytické metody, které jsou následně aplikovány v analytické části práce. Druhá část práce je věnována představení společnosti, její analýze a analýze informačního systému. Na základě toho je pak v závěrečné části práce navrhnuta změna, která vede k zefektivnění procesů ve společnosti a k eliminaci detekovaných nedostatků.
The diploma thesis deals with assessment of the information system of selected company which focuses on providing services in financial field. In the first part of the thesis, theoretical background and analytical methods are presented, which are used in the analytical part. The second part of the thesis presents the company, its analysis and information system analysis. Based on this, the final part of the thesis proposes a change that leads to the efficiency of processes in the company and to the elimination of detected deficiencies.
Description
Citation
HUNALOVÁ, K. Posouzení informačního systému firmy a návrh změn [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2020.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení a ekonomika podniku
Comittee
prof. Ing. Petr Dostál, CSc. (předseda) doc. Ing. Zdeňka Konečná, Ph.D. (místopředseda) Ing. Vladimír Bartošek, Ph.D. (člen) Ing. Roman Ptáček, Ph.D. (člen) Ing. Jan Luhan, Ph.D., MSc (člen)
Date of acceptance
2020-07-10
Defence
otázky vedoucího práce - odpovězeno otázky oponenta - odpovězeno Ing. Ptáček - Analýza SWOT - v příležitostech máte spokojeného zákazníka a stabilní společnost - proč to bylo zařazeno do příležitosti, jelikož příležitosti jsou vnější prostředí? - odpovězeno Ing. Bartošek - V práci navrhujete 3 doporučené varianty informačního systému, jaká byla kritéria volby informačního systému? - odpovězeno Ing. Bartošek - Jakou vnímáte relaci, vztah mezi zefektivňováním procesů a zastaralým informačním systémem (odrážky ve SWOT analýze), resp. jaký je vztah mezi informačním systémem a procesy ve společnosti? - odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO