Hodnocení výkonnosti vybrané obchodní korporace s využitím modelu Start

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Diplomová práce se zabývá hodnocením výkonnosti vybrané společnosti pomocí Modelu START. Úvodní část se věnuje objasnění teoretických východisek, základních pojmů a dané metody měření výkonnosti. V analytické části je představena hodnocená organizace, provedeno šetření pomocí zvoleného modelu a dle výsledků jsou interpretovány silné stránky a oblasti pro zlepšení. V poslední sekci jsou na základě výstupů z analýzy navrhnuta opatření pro zvýšení výkonnosti firmy.
The diploma thesis is focused on the evaluation of the performance of a selected company using the START Model. The introductory part is dedicaded to clarifying the theoretical basis, basic concepts and the method of measuring performance. The analytical part introduces the evaluated organization, conducts a survey using the selected model and according to the results are interpreted strengths and areas for improvement. In the last section, based on the outputs of the analysis, measures are proposed to increase the company's performance.
Description
Citation
OBŠILOVÁ, L. Hodnocení výkonnosti vybrané obchodní korporace s využitím modelu Start [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2020.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení a ekonomika podniku
Comittee
prof. Ing. Petr Dostál, CSc. (předseda) doc. Ing. Zdeňka Konečná, Ph.D. (místopředseda) Ing. Vladimír Bartošek, Ph.D. (člen) Ing. Roman Ptáček, Ph.D. (člen) Ing. Jan Luhan, Ph.D., MSc (člen)
Date of acceptance
2020-07-13
Defence
doc. Konečná - Dotazník spokojenosti; V čem je spokojenost/nespokojenost pracovníků? Dotazník, model START, nebyl nejvhodnější nástroj, definoval, že tam problém je, ale pokračovala jste dále do hloubky? Proč je tam fluktuace atd.? Jaké oblasti doporučení jste navrhovala? Vycházela jste z již existujících dotazníků? Jaká byla návratnost dotazníků? Kromě manažerské úrovně, dotazovala jste se i nižších úrovní? Kolik je tam celkem vedoucích pracovníků? Jak jste distribuovala dotazníky? Měla jste možnost se poté i doptat pracovníků, například po Skype? Napadá vás ještě jiné řešení z personální úrovně, kromě přidání modulu? - vše zodpovězeno Ing. Ptáček - hezky shrnuté návrhy, jeden návrh je vyčíslení nákladu zakoupení licence; Nesouvisí další náklady s vašimi návrhy? - odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO