Design ústní sprchy

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství
Abstract
Bakalářská práce je zaměřena na design ústní sprchy s integrovanou nádobkou na vodu o objemu 150 ml. Důraz byl kladen zejména na ergonomii držení, stabilitu, intuitivní ovládání a informovanost o stavu baterie. Práce se zabývá analýzou současného trhu, základními technickými a ergonomickými parametry a popisem navrženého řešení.
The bachelor thesis is focused on design of an oral irrigator with an integrated water container with a volume of 150 ml. Emphasis was placed on ergonomics, stability, intuitive control and information about the state of the battery. The project deals with analysis of the current market, basic technical and ergonomic parameters and description of a proposed solution.
Description
Citation
KRULOVÁ, K. Design ústní sprchy [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství. 2020.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Průmyslový design ve strojírenství
Comittee
doc. akad. soch. Ladislav Křenek, ArtD. (předseda) doc. Ing. arch. Jan Rajlich (místopředseda) Ing. Dana Rubínová, Ph.D. (člen) akad. soch. Josef Sládek, ArtD. (člen) doc. Ing. Petr Svoboda, Ph.D. (člen) akad. soch. Tamara Buganská (člen)
Date of acceptance
2020-07-16
Defence
Studentka prezentovala bakalářskou práci. Vedoucí přednesl posudek. Oponent přednesl posudek. Otázka oponenta: Nezamýšlela jste se nad cestovním obalem přístroje (o jehož absenci se zmiňujete ve zprávě jako o nedostatku u stávajících sprch)? - zodpovězeno Svoboda: Z čeho jste vycházela při volbě ideálního objemu nádobky na vodu? - zodpovězeno Rubínová: Jaký je průměr pro úchop sprchy? – zodpovězeno Zvolený průměr je hraniční, spíše příliš velký. Křenek: Kde bude dělicí spára? – zodpovězeno Nemohl být plynulý přechod v horní části mezi tělem sprchy a trysky? - zodpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO