Design ultrazvukového detektoru

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství
Abstract
Bakalářská práce se zabývá designem ultrazvukového detektoru, profesionálního přístroje k objevování úniků plynu z pneumatických systémů. Cílem bylo vytvoření intuitivního přístroje s výrazným vzhledem, který bude respektovat všechny ergonomické, technické a estetické požadavky. Podařilo se zjednodušit obsluhu a manipulaci s detektorem.
This bachelor thesis deals with design of acoustic emission detector, a professional device for leak detection in pneumatic systems. The aim was to create an intuitive device that would have a distinct appearance and respect all ergonomic, technical and aesthetic requirements. Manipulation with the device was made easier.
Description
Citation
VELECKÝ, P. Design ultrazvukového detektoru [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství. 2020.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Průmyslový design ve strojírenství
Comittee
doc. akad. soch. Ladislav Křenek, ArtD. (předseda) doc. Ing. arch. Jan Rajlich (místopředseda) Ing. Dana Rubínová, Ph.D. (člen) akad. soch. Josef Sládek, ArtD. (člen) doc. Ing. Martin Vrbka, Ph.D. (člen) akad. soch. Tamara Buganská (člen)
Date of acceptance
2020-07-17
Defence
Student prezentoval bakalářskou práci. Vedoucí přednesla posudek. Oponent přednesl posudek. Otázka oponenta: Je aplikace termoplastického elastomeru vzhledem k předpokládanému počtu vyráběných kusů detektoru adekvátní? Křenek: Důvod tvarového řešení ovladačů – zodpovězeno Sládek: Proč jste využil v takovém rozsahu černou barvu? – zodpovězeno Rajlich: Řešení ovladačů je velmi konstruktérské Vrbka: Jaký je princip měření s navrženým přístrojem? – zodpovězeno V poděkování děkujete Ing. Františku Vlašicovi, kdo to je? – zodpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO