Návrh mobilní aplikace pro návštěvníky vědeckých konferencí

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií
Abstract
Cílem této práce bylo navrhnout mobilní aplikaci pro účastníky technologických konferencí. Při návrhu byl kladen vysoký důraz na uživatelskou zkušenost a po průzkumu trhu bylo provedeno několik dotazníků a diskuzí s potenciálními uživateli, kteří často tyto konference navštěvují. Výsledná aplikace byla uživateli pozitivně přijata a její UI/UX vlastnosti byly ohodnoceny 8.3 z 10 bodů. Byla implementována vylepšení do aplikace v závislosti na problémech, se kterými se její uživatelé setkali. Nakonec byla navrhnuta další vylepšení pro tuto aplikaci, která by ještě více zlepšila pobyt účastníka konference.
The goal of this text was to implement a mobile application for attendees of technology conferences. While creating the concept the user experience was highly emphasized and after doing the market research there were couple of surveys and discussions with potential users, that often attends those conferences. Resulting application got positive feedback about its UI/UX qualities and was marked as 8.3 out of 10 in these regards. Application was updated according to the concerns that users provided in feedback tests. In the end there were suggested additional improvements to the application, that would enhance user experience at the conference even more.
Description
Citation
MAJER, M. Návrh mobilní aplikace pro návštěvníky vědeckých konferencí [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií. 2020.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Informační systémy
Comittee
doc. Ing. Ondřej Ryšavý, Ph.D. (předseda) doc. Ing. Peter Chudý, Ph.D., MBA (místopředseda) Ing. Vladimír Bartík, Ph.D. (člen) doc. Mgr. Lukáš Holík, Ph.D. (člen) Dr. Ing. Petr Peringer (člen) RNDr. Marek Rychlý, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2020-07-16
Defence
Student nejprve prezentoval výsledky, kterých dosáhl v rámci své práce. Komise se poté seznámila s hodnocením vedoucího a posudkem oponenta práce. Student následně odpověděl na otázky oponenta a na další otázky přítomných. Komise se na základě posudku oponenta, hodnocení vedoucího, přednesené prezentace a odpovědí studenta na položené otázky rozhodla práci hodnotit stupněm B. Otázky u obhajoby: V kap. 5.6.4 i jinde říkáte, že zaběhlým symbolem pro oblíbené/uschované položky je hvězdička a že je dobré držet zaběhlé symboly. Proto, že hvězdička nevypadá dobře v kruhovém tlačítku, volíte raději symbol +. Testoval jste tuto volbu? Hvězdička je symbolem sama o sobě a nemusí být v kruhu, aby byla srozumitelná. Zdůvodněte prosím toto svoje rozhodnutí a diskutujte alternativní řešení.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO