Hodnocení výkonnosti vybrané obchodní korporace s využitím modelu Start

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Diplomová práce je zaměřena na zhodnocení výkonnosti podniku Deceunick, spol. s r. o. za využití Modelu START vycházejícího z logiky Modelu Excelence EFQM. První část obsahuje teoretická východiska týkající se výkonnosti a metod jejího měření. Druhá část je pak orientována na popis vybraného podniku a vyhodnocení výsledků plynoucích z dotazníkového průzkumu. Ve finální fázi této práce jsou navržena opatření ke zlepšení současné situace.
The master’s thesis is focused on evaluation of the performance of the company Deceuninck, spol. s r. o. by using the START Model, which is based on the logic of the EFQM Excellence Model. The first part of the thesis contains theoretical bases related to performance and methods of its measurement. The second part is focused on the description of the selected company and evaluation of the results of the questionnaire survey. The final part of this work contains measures which were suggested to improve the current situation.
Description
Citation
URBAN, T. Hodnocení výkonnosti vybrané obchodní korporace s využitím modelu Start [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2020.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Účetnictví a finanční řízení podniku
Comittee
prof. Ing. Mária Režňáková, CSc. (předseda) doc. Ing. Ondřej Žižlavský, Ph.D. (místopředseda) Ing. Pavel Svirák, Ph.D. (člen) Ing. Jan Pěta, Ph.D. (člen) Ing. Nina Bočková, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2020-07-17
Defence
Otázky oponenta: odpovězeno. Ing. Nina Bočková: Je reálné provedení externího procesního benchmarkingu v případě analyzovaného podniku? Odpovězeno. V práci navrhujete průzkum spokojenosti zaměstnanců, byl v podniku proveden? Odpovězeno, jedná se o návrh. Ing. Pavel Svirák: Navrhujete zlepšení jakykového vzdělání zaměstnanců (anglický jazyk), potřebují zaměstnanci anglický jazyk k výkonu své práce? Odpovězeno. prof. Mária Režnáková: Kolik má podnik zaměstnanců? Je Vámi uvedená metoda vhodná pro jakouliv společnost? Vašeho průzkumu se účasnilo 50 % zaměstnanců podniku, mají všichni zaměstnanci přehled o hodnocených oblastech? Dává Vámi uvedený model dostačující pohled na výkonnost společnosti? Jaká je aktuální ekonomická situace podniku? Odpovězeno s výhradami.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO