Hodnocení ekonomické situace zvolené korporace a návrhy na její zlepšení

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Diplomová práce je zaměřena na analýzu vybrané společnosti POL, a.s., která působí v polygrafickém průmyslu. Pomocí vybraných analytických metod zkoumajících vnitřní a vnější prostředí společnosti je zhodnocena celková ekonomická situace společnosti. Na základě výsledků z provedených analýz jsou formulovány návrhy, jejichž realizace by umožnila zlepšit zjištěný stav.
The diploma thesis is focused on the analysis of a chosen company POL, a.s., which operates in the printing industry.. The overall company´s situation is evaluated thanks to the chosen analytical methods which investigate inner and outer company´s surroundings. The suggestions and recommendations leading to the improvement of the observed situation are formulated on the basis of the analyses
Description
Citation
BOCKOVÁ, K. Hodnocení ekonomické situace zvolené korporace a návrhy na její zlepšení [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2020.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Účetnictví a finanční řízení podniku
Comittee
doc. Ing. Vojtěch Bartoš, Ph.D. (předseda) doc. Ing. Marek Zinecker, Ph.D. (místopředseda) Ing. Pavel Svirák, Dr. (člen) Ing. Helena Hanušová, CSc. (člen) doc. Ing. Romana Čižinská, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2020-07-16
Defence
Otázky vedoucího: nejsou Otázky oponenta: Proč si myslíte, že firma Pol a.s., má dobré postavení na trhu oproti jiným společnostem, podnikajícím ve stejném oboru? A myslíte si, že uvedené návrhy tuto pozici zlepší? Zodpovězeno. Jaké druhy benefitu by jste zvolila k větší motivaci pracovníků ve společnosti? Zodpovězeno. Jakou formu marketingu by jste zvolila s uvedením případného nového produktu na trh, popřípadě jaký druh marketingu by jste zvolila k větší prezentaci společnosti? Zodpovězeno. doc. Bartoš: Co znamenají ukazatele aktivity a jejich hodnoty? Zodpovězeno. doc. Čižinská: Kdo je vlastníkem společnosti? Zodpovězeno.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO