Podpora ranních mítinků výroby prostřednictvím digitálního vizualizačního software

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Bakalářská práce se zabývá podporou ranních mítinků výroby za použití vizualizačních softwarů ActiveCockpit a Power BI. Analytická část se zaměřuje na současný stav reportingu výroby a na výrobní úsek MFN. Na základě analýzy byly stanoveny návrhy pro podporu reportingu výroby tak, aby bylo dosaženo uceleného a transparentního systému vizualizace a snížení času potřebného na přípravu. Na závěr jsem zhodnotil jednotlivé návrhy a vizualizační programy.
The bachelor's thesis deals with the support of morning production meetings using visualization software ActiveCockpit and Power BI. The analytical part focuses on the current state of production reporting and on the MFN production department. Based on the analysis, suggestions were set to support production reporting in order to achieve a comprehensive and transparent visualization system and reduce the time required for preparation. Finally, individual suggestions and visualization programs were evaluated.
Description
Citation
WOLKER, J. Podpora ranních mítinků výroby prostřednictvím digitálního vizualizačního software [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2020.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
bez specializace
Comittee
prof. Ing. Vojtěch Koráb, Dr., MBA (předseda) doc. RNDr. Anna Putnová, Ph.D., MBA (místopředseda) Ing. Zdeňka Videcká, Ph.D. (člen) Ing. Roman Ptáček, Ph.D. (člen) Ing. Vladimír Bartošek, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2020-07-20
Defence
Otázky vedoucího: nejsou Otázky oponenta: odpovězeno Otázky komise: prof. Ing. Vojtěch Koráb, Dr., MBA: - Na straně 66 máte vizualizaci úspor, jedná se o úspory z navrhovaného řešení nebo čistě ukázku formy vizualizace v rámci návrhu? - odpovězeno Ing. Vladimír Bartošek, Ph.D.: - V prezentaci udáváte, že vizualizace není jednotná, proč tomu tak je? - odpovězeno - Jaký je potenciál v rozšíření nástroje PowerBI směrem k integraci s podnikovým informačním systémem? - odpovězeno doc. RNDr. Anna Putnová, Ph.D., MBA: - Jak se v rámci porad zkoumané společnosti zohledňují výjimečné situace? - odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO