Řízení pohledávek v bance

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Bakalářská práce se zabývá problematikou řízení pohledávek v obchodní bance. Práce obsahuje teoretickou část, která se zaměřuje na vymezení základních pojmů týkajících se řízení pohledávek. Analytická část se zabývá současnou situací v oblasti řízení pohledávek v bance. Návrhová část popisuje vlastní návrhy řešení pro zlepšení současného řízení pohledávek v bance.
The Bachelor Thesis deals with issue of receivables management in a commercial bank. The thesis contains a theoretical part, which focuses on defining the basic concepts related to receivables management. The analytical part deals with the current situation in the field of receivables management in the bank. Draft part describes its own proposals for solutions to improve the current management of receivables in the bank.
Description
Citation
LETOVSKÁ, L. Řízení pohledávek v bance [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2020.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Účetnictví a daně
Comittee
doc. Ing. Ondřej Žižlavský, Ph.D. (předseda) Ing. Filip Šimeček (místopředseda) Ing. Jan Pěta, Ph.D. (člen) Ing. Kateřina Fojtů, Ph.D. (člen) Mgr. Štěpán Konečný, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2020-07-21
Defence
Otázky vedoucího: odpovězeno Otázky oponenta: odpovězeno doc. Žižlavský: Podle Vašich návrhů vychází výhodněji vytvořit si vlastní středisko, je to tak? Co vše je zahrnuté ve mzdových nákladech? odpovězeno doc. Žižlavský: Segmentovala jste zákazníky České spořitelny? odpovězeno Ing. Šimeček: Máte v bakalářské práci dlouhodobé pohledávky, jak je může řešit daňově? odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO