Vnitropodnikové směrnice obchodních korporací

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Bakalářská práce je zaměřena na vytvoření vnitropodnikové směrnice pro oblast zásobování a skladování v obchodní společnosti. Jako první jsou vymezeny teoretické pojmy, které se vztahují k vnitropodnikovým směrnicím a účtování o zásobách, následně je provedena analýza společnosti, kde je přiblížen jak popis společnosti, tak její chod a skladování zásob. V poslední části jsou představeny návrhy pro zlepšení evidence zásob včetně modelu vnitropodnikové směrnice pro danou společnost.
The bachelor thesis is focused on the creation of internal directives for supplying and storing in the business company. Firstly, there are theoretical concepts, which are linked with company directives and supplies billing, defined. Then, there is an analysis of the company made, in which it´s working and supply storing is described. In the last part, there are suggestions for improving the supply evidence including a model of company directives for the company presented.
Description
Citation
ADAMCOVÁ, J. Vnitropodnikové směrnice obchodních korporací [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2020.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Účetnictví a daně
Comittee
doc. Ing. Ondřej Žižlavský, Ph.D. (předseda) Ing. Filip Šimeček (místopředseda) Ing. Jan Pěta, Ph.D. (člen) Ing. Kateřina Fojtů, Ph.D. (člen) Mgr. Štěpán Konečný, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2020-07-21
Defence
Otázky vedoucího: odpovězeno Otázky oponenta: odpovězeno doc. Žižlavský: Znáte alternativní účetní systém, který by nahradil software POHODU? odpovězeno doc. Žižlavský: Je případně reálný přechod na nový účetní software? odpovězeno Ing. Fojtů: Uvažovala jste, že by karty zaměstnance byly v elektronické podobě? odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO