Hodnocení finanční situace podniku a návrhy na její zlepšení

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
D
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Bakalářská práce se věnuje tématu Hodnocení finanční situace podniku a návrhy na její zlepšení. Práce je zaměřena na zkoumání a hodnocení finanční situace vybraného podnikatelského subjektu v letech 2014 - 2018. V teoretické části této práce jsou popsány jednotlivé ukazatele finanční analýzy. Následné praktické využití ukazatelů v analýze současného stavu.
The topic of this bachelor thesis focused on "Evaluation of the financial situation of the entrepreneurial subject" This thesis is focused on the examination and evaluation of the financial situation of the selected business entity in 2014 - 2018. In the theoretical part of this thesis are described individual indicators of financial analysis. Subsequent use of indicators in current status analysis.
Description
Citation
KUBÍK, P. Hodnocení finanční situace podniku a návrhy na její zlepšení [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2020.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Účetnictví a daně
Comittee
doc. Ing. Eva Lajtkepová, Ph.D. (předseda) Ing. Zuzana Křížová, Ph.D. (místopředseda) Ing. Pavel Svirák, Ph.D. (člen) Ing. Michal Karas, Ph.D. (člen) Ing. Nina Bočková, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2020-07-21
Defence
otázka oponenta práce - odpovězeno Ing. Bočková - V práci navrhujete výši pokut z prodlení. Za jaké období Vámi navrhovaná procenta jsou? - odpovězeno doc. Lajtkepová - V práci navrhujete využití faktoringu. V podniku nevyužívají aktuálně faktoring? - odpovězeno Ing. Karas uvedl připomínky k chybnému výpočtu skonta, který je uveden v práci.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO