Zálohování dat a datová úložiště

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Diplomová práce se zaměřuje na problematiku spojenou se zálohováním dat a datovými uložišti. Zabývá se reálnou problematikou zálohování na reálném obecním úřadě. Součástí práce je důsledná analýza současného stavu a návrhy na zlepšení.
The master´s thesis focuses on problematics associated with data backup and storages. It deals with the realistic data backup issue at a real municipal office. Part of the work is a thorough analysis of the current state and suggestions for improvement.
Description
Citation
JANÍČEK, L. Zálohování dat a datová úložiště [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2020.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Informační management
Comittee
doc. Ing. Miloš Koch, CSc. (předseda) doc. Ing. Zdeňka Konečná, Ph.D. (místopředseda) Ing. Petr Sedlák (člen) doc. Mgr. Veronika Novotná, Ph.D. (člen) Ing. Bernard Neuwirth, Ph.D., MSc (člen)
Date of acceptance
2020-07-20
Defence
Otázka vedoucího diplomové práce: 1. Kdo bude v organizaci odpovědný za implementaci zvoleného řešení? Odpovězeno 2. Jaké konkrétní řešení z navrhovaných byste doporučil ? Odpovězeno Otázka oponenta diplomové práce: 1. Byl už návrh konzultován s obcí a případně jakou variantu obec zvolila? Odpovězeno 2. Umožňuje 4-slotový NAS migraci z RAID 1 na RAID 10, nebo je nutné data dočasně přesunout na jiné úložiště? Odpovězeno doc. Ing. Miloš Koch, CSc.: Je opravdu potřeba dvojité zálohy? Odpovězeno Ing. Bernard Neuwirth, Ph.D.,MSc: 1. Kde bude fyzicky umístěná datová záloha? Odpovězeno 2. Zvažovali jste využití moderních technologií, například cloud? Odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO