Metoda pro identifikaci a řešení vlivů energetické náročnosti zavírání dveří

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství
Abstract
Description
Keywords
Citation
BENČEK, K. Metoda pro identifikaci a řešení vlivů energetické náročnosti zavírání dveří [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství. 2020.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
sk
Study field
Automobilní a dopravní inženýrství
Comittee
doc. Ing. Pavel Novotný, Ph.D. (předseda) prof. Ing. Josef Štětina, Ph.D. (místopředseda) Ing. Petr Škara (člen) Ing. Rudolf Franz, Ph.D. (člen) Ing. František Zapletal, Ph.D. (člen) Ing. Vojtěch Trusík (člen)
Date of acceptance
2020-07-22
Defence
otázky oponenta: Odpovídá skutečně energie akumulovaná v pružině kinetické energii rotačního pohybu v rovnici 4? Zodpovězeno Za jakých podmínek by bylo možné z měření v kapitole 6.4.1 určit moment setrvačnosti dveří k ose závěsů (pantů)? Zodpovězeno otázky komise: Vysvětlete pojmy motýlí, labutí, aj. dvřere. Zodpovězeno Jak jste změřil polohu těžiště dveří? Zodpovězeno Jaký je váš osobní přínos na práci, obsluhoval jste měřící přístroje? Zodpovězeno Komunikují měřící přístroje automaticky s databází? Zodpovězeno Je nutné přesné umístění měřícícho zařízení na autě, provedl jste citlivostní analýzu? Zodpovězeno částečně Máte statistiku opakovatelnosti, můžete trvdit že přesnost měření nezávisí na operátorovi? Zodpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO