Řízení pohledávek v obchodní korporaci

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
D
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Tato bakalářská práce se zabývá řízením pohledávek ve vybrané obchodní korporaci, především pohledávek po splatnosti. Je rozdělena na tři části. V teoretické části jsou popsány důležité pojmy z oblasti pohledávek, v analytické části je zhodnoceno řízení pohledávek ve vybrané obchodní korporaci a návrhová část zobrazuje vlastní návrhy na zlepšení řízení pohledávek.
This bachelor's thesis deals with receivables management in the selected business corporation, especially with overdue receivables. It is divided into three parts. The theoretical part describes important basic concepts of receivables, analytical part describes the management of receivables in the selected business corporation and the suggestion part describes it is own improvement of receivables management.
Description
Citation
BÁRTOVÁ, S. Řízení pohledávek v obchodní korporaci [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2020.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Účetnictví a daně
Comittee
doc. Ing. Ondřej Žižlavský, Ph.D. (předseda) Ing. Filip Šimeček (místopředseda) Ing. Jan Pěta, Ph.D. (člen) Ing. Kateřina Fojtů, Ph.D. (člen) Mgr. Štěpán Konečný, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2020-07-22
Defence
Otázka od vedoucího - zodpovězeno Otázka od oponenta - zodpovězeno doc. Žižlavský - Dotaz na výpočet hrubé mzdy zaměstnanca a osobní náklady - zodpovězeno doc. Žižlavský - V současné době ekonomika zabrzdila, myslíte si, že je ve firme prostor, aby si zaměstnala člověka na řízení pohledávek za hrubou mzdu 25 000 Kč? - zodpovězeno s výhradou doc. Žižlavský - Kdo jiný by se mohl věnovat řízení pohledávek, když tam není prostor na dalšího člověka navíc? - zodpovězeno s výhradou doc. Žižlavský - Jak jste určila výši skonta? - zodpovězeno s výhradou doc. Žižlavský - Je pokuta motivace k zaplacení? - zodpovězeno Ing. Fojtů - Na jakém základě jste stanovila výši záloh? Uvažovala jste při jejich stanovení výši nákladu? - zodpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO