Využití nástrojů projektového managementu v praxi

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Bakalárska práca používa metódy projektového managementu v praxi, konkrétne na projektoch z participatívneho rozpočtu mesta Brna. Úvodná časť je venovaná teoretickým východiskám, ktoré sú následne využité v návrhovej časti. Analytická časť sa zameriava na súčasný postup pri podávaní návrhov na projekty. Nadväzuje na to návrhová časť, ktorá sa zaoberá možným návrhom riešenia projektovej fázy v budúcnosti. Návrh je aplikovaný na vybraný projekt.
This bachelor’s thesis uses methods of project management on projects from participatory budgeting of the city of Brno. First part is devoted to theoretical background, which is then used for the practical part itself. Analysis deals with the current approach for submitting projects. This is followed by the possible design of the project phase in the future. Methods are applied to a selected project.
Description
Citation
COMPELOVÁ, N. Využití nástrojů projektového managementu v praxi [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2020.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
sk
Study field
Ekonomika podniku
Comittee
prof. Ing. Tomáš Meluzín, Ph.D. (předseda) prof. Ing. et Ing. Stanislav Škapa, Ph.D. (místopředseda) Ing. Lenka Smolíková, Ph.D. (člen) Ing. David Schüller, Ph.D. (člen) Ing. Tomáš Poláček, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2020-07-23
Defence
Otázka vedoucího práce: Kdybyste měla kanceláři participace doporučit používat jeden z Vámi navržených nástrojů nebo metod, co byste doporučila a proč? - Odpovězeno Doc. Meluzín: Máte zájem v tomto oboru (MMB - projektové řízení) pokračovat? Kdo bude v rámci MMB pokračovat v této práci? - Odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO