Systém odměňování zaměstnanců

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
D
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Tato bakalářská práce je zaměřena na sledování systému pro odměňování zaměstnanců jak teoreticky, tak i prakticky v rohatecké firmě jménem DELTA METAL s.r.o. Teoretická část obsahuje základní informace z této oblasti, analytická zkoumá a rozebírá dostupné informace o firmě a systému odměn pro zaměstnance firmy a v poslední části se zabývá možnými změnami a vylepšeními, které by mohla firma přijmout.
This bachelor thesis is mainly focused on tracking the compensation system in a Rohatecbased company called DELTA METAL s.r.o., both theoretically and practically. Theoretical part contains main information about this area, analytical part researches and analyzes available information about the company and their compensation system for the employees. The last part then advises possible changes and improvements that should be considered by the company.
Description
Citation
SKUHRAVÝ, K. Systém odměňování zaměstnanců [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2020.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Ekonomika podniku
Comittee
doc. Ing. Robert Zich, Ph.D. (předseda) Ing. Roman Ptáček, Ph.D. (místopředseda) Ing. Josef Veselý, CSc. (člen) Ing. Jan Luhan, Ph.D., MSc (člen) Ing. Jana Hornungová, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2020-07-27
Defence
Otázky oponenta: odpovězeno částečně Ing. Luhan: Z jakého důvodu se domníváte, že večírek povede ke zlepšení vztahů mezi zaměstnanci? Odpovězeno částečně Ing. Veselý: Máte představu o nákladech na nového zaměstnance v průběhu prvního roku? Jaká je průměrná mzda dělnických profesí u zkoumané společnosti? Zmínili zaměstnanci v anonymní anketě, že jsou spokojeni se mzdou? Odpovězeno doc. Zich: Daly by se informace hledat i jiným způsobem než dotazníkovým šetřením? Proč volíte zavádění stravenek jako formu zaměstnaneckého benefitu? Odpovězeno částečně Ing. Hornungová: Jakým způsobem jste kalkuloval náklady 9.000 Kč za jeden večírek? Odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO