Efektivní vytápění rodinných domů

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství
Abstract
Tato bakalářská práce se zabývá shrnutím základních informací a možností způsobů vytápění rodinných domů. Navržení toho správného typu vytápění je důležitým faktorem pro následný dobrý chod vytápění a správný komfort v domě. V druhé části práce bude popsán modelový dům a budou provedeny výpočty.
This bachelor’s thesis deals with a summary of basic information and possibilities of heating family houses. Designing the right type of heating system is really important factor for a good operation of heating and also for the right comfort inside of the house. There will be description and calculations of the specific house in the second part of the thesis.
Description
Citation
ČULÍK, M. Efektivní vytápění rodinných domů [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství. 2020.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Základy strojního inženýrství
Comittee
doc. Ing. Marek Baláš, Ph.D. (předseda) Ing. Ladislav Šnajdárek, Ph.D. (místopředseda) doc. Ing. Jan Fiedler, Dr. (člen) Ing. Marian Brázdil, Ph.D. (člen) Ing. Jiří Škorpík, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2020-07-27
Defence
Student odprezentoval záverečnou práci a plně odpovědel na otazku oponenta: Proč je učinnost u solárních kolektorů 100%. Student byl v následné rozpravě tázan na otazky: Proč majitel domu chce solární kolektory a ne voltaiku? Zodpovězeno; Proč v tabulce 2 a 3 jsou odlišné hodnoty účinnosti pro elektrokotel? Částečně zodpovězeno; Je zásobník na teplou vodu propojený s krbovou vložkou? Zodpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO