Návrh a realizace manipulačního zařízení pro mobilní robot

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
E
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství
Abstract
Tato bakalářská práce se zabývá návrhem a prototypovou realizací manipulačního zařízení pro mobilní robot. Jedním z možných využití robotu je převoz pošty ve firmě na jednotlivá oddělení. Cílem práce je navrhnout zařízení, které by umožnilo nakládku a vykládku zásilek na mobilní robot.
This Bachelor’s thesis describes a design and prototype realization of manipulator for mobile robot. One of the possible uses of the robot is to transport mail in a company to individual departments. The aim of this thesis is to design a device, that would enable loading and unloading of the packages to a mobile robot.
Description
Citation
KONEČNÝ, M. Návrh a realizace manipulačního zařízení pro mobilní robot [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství. 2020.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Mechatronika
Comittee
doc. Ing. Radek Vlach, Ph.D. (předseda) doc. Ing. Stanislav Věchet, Ph.D. (místopředseda) doc. Ing. Zdeněk Hadaš, Ph.D. (člen) doc. Ing. Pavel Vorel, Ph.D. (člen) doc. Ing. Tomáš Profant, Ph.D. (člen) Ing. Petr Lošák, Ph.D. (člen) Ing. Zdeněk Majer, Ph.D. (člen) Ing. Oldřich Ševeček, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2020-07-27
Defence
Student ve vymezeném čase prezentoval svoji bakalářskou práci, dále byly přečteny posudky a zodpovězeny dotazy oponenta. Poté byly členy komise položeny následující otázky související s bakalářskou prací: Jaké znalosti nabyté během bakalářského studia jste využil při vypracování vaší práce? Je mechanismus s lankem pro vyklápění plochy skutečně vhodný? Na jakou zátěž je dimenzovaný váš prototyp? Jakým způsobem probíhalo testování vašeho prototypu? Po zodpovězení všech dotazů byla obhajoba celkově hodnocena jako dostatečná.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO