Návrh poptávkového nástroje pro parní turbíny

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Bakalářská práce se zaměřuje na návrh poptávkového nástroje pro parní turbíny vyráběné ve firmě Siemens Energy, s.r.o., odštěpném závodě Industrial Turbomachinery v Brně. Nástroj je navrhnut v aplikaci Microsoft Excel pomocí programovacího jazyka Visual Basic for Applications. V teoretické části se zabývám vysvětlením základních informací a principů o programovacím jazyku VBA a Microsoft Excelu. Výstupem této bakalářské práce je kalkulační nástroj.
The bachelor's thesis focuses on the design of a demand tool for steam turbines manufactured in the company Siemens Energy, s.r.o., branch plant Industrial Turbomachinery in Brno. The tool is designed in Microsoft Excel using the Visual Basic for Applications programming language. In the theoretical part I deal with the explanation of basic information and principles about the programming language VBA and Microsoft Excel. The output of this bachelor thesis is a calculation tool.
Description
Citation
SUSKÝ, M. Návrh poptávkového nástroje pro parní turbíny [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2020.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Manažerská informatika
Comittee
prof. Ing. Petr Dostál, CSc. (předseda) doc. PhDr. Iveta Šimberová, Ph.D. (místopředseda) Ing. Viktor Ondrák, Ph.D. (člen) Ing. Petr Dydowicz, Ph.D. (člen) Mgr. Eva Michalíková, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2020-07-28
Defence
Otázky od oponenta - zodpovězeno Ing. Ondrák - Vysvětlit fungování, když se přidá do navrženého řešení další projekt. - zodpovězeno Ing. Ondrák - Je ve firmě požadavek na to, aby informace z navrženého řešení sdílelo více lidí? - zodpovězeno Ing. Dydowicz - Je možné, aby list otevřelo několik zaměstnanců současně? Vysvětlit fungování. - zodpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO