Podpůrná VBA aplikace pro monitorování chybovosti nástrojů

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
V rámci této bakalářské práce se budu zabývat návrhem nové aplikace pro evidenci chybovosti nástrojů v programu Microsoft Excel, za využití jeho integrovaného programovacího jazyka VBA. Toto řešení má urychlit a zjednodušit proces zadávání dat a z nich získávání informací, která budou pomáhat při zavádění opatření u jednotlivých nástrojů.
Within this bachelor thesis i will be dealing with a design of a new application for tool error registration in Microsoft Excel by using its integrated programming language VBA. This solution is intended to accelerate and support the process of data entry and information retrieval which will help to implement precaution for each tool.
Description
Citation
GANZWOHL, J. Podpůrná VBA aplikace pro monitorování chybovosti nástrojů [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2020.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Manažerská informatika
Comittee
prof. Ing. Petr Dostál, CSc. (předseda) doc. PhDr. Iveta Šimberová, Ph.D. (místopředseda) Ing. Viktor Ondrák, Ph.D. (člen) Ing. Petr Dydowicz, Ph.D. (člen) Mgr. Eva Michalíková, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2020-07-27
Defence
otázka oponent – odpovězeno doc. Šimberová – Vysvětlete slabou stránku vliv konkurence vyplývající ze SWOT analýzy. odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO