Hevlín – sídlo v krajině

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta architektury
Abstract
Cílem práce je vytvoření krajiny, která podporuje zadržování vody a pomáhá řece Dyje k vytvoření větveného, meandrujícího vodního toku. Návrh se dále zabývá prostupností územím a návrhem dřevěných objektů, které reagují funkcí i tvarem na vytvořenou krajinu.
The aim of the thesis is to create a landscape that supports water retention and helps the river Dyje to create a branched, meandering watercourse. The design also deals with the permeability of the territory and the design of wooden objects that respond in function and shape to the created landscape.
Description
Citation
KUBÍČKOVÁ, K. Hevlín – sídlo v krajině [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta architektury. .
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Architektura
Comittee
Ing. arch. Jaromír Walter (předseda) Ing. Klára Stachová (člen) MgA. Ing. arch. Vojtěch Jemelka (člen) Ing. arch. Martin Doležel (člen) Ing. Petr Suchánek, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
Defence
Studentka přednesla svůj návrh. Reagovala dostatečně na otázky oponentky. Komise zahájila diskuzi. - bezpečnost chátrajících konstrukcí - vznik vstupní šestiúhelníkové matrice - objasnění pojmů ekosystému - nutnost spolupráce s odborníky - „teraformační“ projekt - vyhlídka jako stavba pro stavbu - založení staveb – kynery? Obhájila.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO