Návrh obytné zóny v obci Drnovice

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Předmětem diplomové práce je navržení obytné zóny s inženýrskými sítěmi lokality "Nad Hřbitovem" v obci Drnovice. Diplomová práce zahrnuje návrh 4 variant, které jsou detailně zpracovány. Cílem této prace je navržení městské zástavby dle příslučných norem, pro zajištění bezpečného provozu dopravy.
The topic of this diploma thesis is proposal of building zone with engineering design of the locality „Nad Hřbitovem“ in the village Drnovice. The diploma thesis includes a proposal of 4 variants which are elaborated in detail.The aim of this work is to design urban development according to relevant standards, to ensure safe traffic.
Description
Citation
VAŠKEBA, M. Návrh obytné zóny v obci Drnovice [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. .
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Konstrukce a dopravní stavby
Comittee
doc. Dr. Ing. Michal Varaus - předseda, Ing. Michal Radimský, Ph.D. - místopředseda, Ing. Hana Kobzová - tajemník, Ing. Ondřej Burian - člen, Ing. Jiří Apeltauer, Ph.D. - člen, Ing. Tomáš Jakl - člen,
Date of acceptance
Defence
Student si připravil přehlednou prezentaci, která se věnovala tématu diplomové práce "Návrh obytné zóny v obci Drnovice". Prezentace byla na vysoké úrovni, s množstvím obrázků a minimem textu. Student představil dvě variantní řešení s podvariantami (obytná zóna a zóna 30). Varianty popsal podrobně včetně vzorových příčných řezů a návrhu odvodnění. Na závěr okomentoval a zdůvodnil vybranou variantu. Student si připravil odpověď na otázku oponenta, komise se dále doptala a student odpověděl s dopomocí. Otázky komise: Odpovdnění stávající MK - student odpověděl. Řešení odvodnění, vrstevnicový plán - student neprováděl vrstevnicový plán, vysvětlil jak v práci řešil odvodnění. Odpověděl dostatečně. U cyklostezky byl student upozorněn na absenci trativodu a byl dotázán pro jaké podloží by toto řešení bylo možné užít - student odpověděl i se zamyšlením nad místními podmínkami.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO