Stavebně technologický projekt bytového domu v Ohrazenicích

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Diplomová práce se zabývá realizací novostavby bytového domu v Ohrazenicích. Práce obsahuje technickou zprávu ke stavebně technologickému objektu, studii realizace hlavních technologických etap a zprávu zařízení staveniště. Navrhnul jsem hlavní stavební stroje a mechanismy. Pro objekt SO01 jsem vypracoval položkový rozpočet stavby, časový plán a graf potřeby pracovníků. Dále jsem se zabýval technologií vrtaných pilot a zpracoval jsem pro ně technologický předpis, plán BOZP a kontrolní a zkušební plán.
The master´s thesis describes the realization of new apartment building in Ohrazenice. The thesis contains a technical report of the construction-technical project, studies of relatization of the main technological stages and report of the building equipment. I designed the main construction machines and mechanisms. An optimized budget with a bill of quantitiesand detailed construction schedule and a graph of staff needs is prepared for the SO01 building. The thesis also deals with technology of drilled piles and prepared a technological regulativ, schedule of occupational health and safety and a control and test plan.
Description
Citation
ZDRAŽIL, L. Stavebně technologický projekt bytového domu v Ohrazenicích [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. .
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Realizace staveb
Comittee
doc. Ing. Vít Motyčka, CSc. - předseda, Ing. Petr Sedlák, Ph.D. - místopředseda, Ing. Jan Jílek - tajemník, Ing. Aleš Průcha - tajemník, Ing. Dušan Hradil - člen, Ing. Boris Biely - člen, Ing. Václav Venkrbec - člen, Ing. Barbora Kovářová, Ph.D. - člen,
Date of acceptance
Defence
Student na začátek seznámil komisi s tématem své DP. Popsal lokalitu své DP, kde se nachází daná budova. Dále popsal rozdělení DP. Dalším slidem popsal budované objekty a jejich celkový náklad dle THU. Dále popsal obecné informace o stavbě. Dále popsal položkový rozpočet a časový plán stavby. Dalším slidem popsal technologických předpis pro provádění základových konstrukcí (pilot). Student provedl na danou budovu hlukovou studii a zpracoval certifikaci LEED. Na konec prezentace student předvedl časosběrné video realizace. Připomínky oponenta: Jak zkontrolujete celistvost pilot? - student odpověděl komplexně i s popisem technologie Jak ověříme délku piloty po zabetonování? - student opět odpověděl komplexně a popsal technologii Proč zvolil student dovoz armokošů místo přípravy na staveništi - student si obhájil své řešení v plném rozsahu připomínka č.4 - student obhájil své rozhodnutí v plném rozsahu připomínka č.5 - student si obhájil své řešení Otázky komise: doc. Motyčka - dotaz na řešení zvedacího mechanismu - student odpověděl správně a dostatečně
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO