Příprava realizace Rezidence Bučovických teras

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Předmětem diplomové práce je realizace bytových domů v Bučovicích, konkrétně se zaměřuje na bytový dům „X“. Zabývá se stavebně technologickým projektem. Jejím obsahem je technická zpráva ke stavebně technologickému projektu, dopravní vztahy pro přepravu materiálů a strojů na staveniště, technická zpráva zařízení staveniště, stavebně technologická studie, návrh strojní sestavy, vypracování technologického předpisu pro provedení monolitické stropní konstrukce a vsakovací nádrže. Dále jsou zpracovány kapitoly bezpečnost a ochrana zdraví při práci na staveništi, certifikační systém LEED a hluková studie pro zemní práce. Je zpracováno několik schémat postupu provádění jednotlivých konstrukcí, časový a finanční plán, vybrané detaily. Práce obsahuje 30 příloh.
The subject of the diploma thesis is the implementation of apartment buildings in Bučovice, specifically focusing on the apartment building "X". It deals with a construction technology project. Its content is a technical report on the construction technology project, traffic relations for the transport of materials and machines to the construction site, technical report on the construction site equipment, construction technology study, machine design, elaboration of technological regulation for monolithic ceiling construction and infiltration tank. The chapters on safety and health protection at work on the construction site, the LEED certification system and a noise study for earthworks are also elaborated. Several diagrams of the procedure of execution of individual constructions, time and financial plan, selected details are elaborated. The thesis contains 30 appendices.
Description
Citation
LOUKOTA, M. Příprava realizace Rezidence Bučovických teras [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. .
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Realizace staveb
Comittee
doc. Ing. Pavel Svoboda, CSc. - předseda, Ing. Rostislav Šulc, Ph.D - místopředseda, Ing. Dita Hořínková - tajemník, Ing. Adam Boháček - tajemník, Ing. Ing. Barbora Nečasová, Ph.D. - člen, Ing. Yvetta Diaz - člen, Ing. Mgr. Jiří Šlanhof, Ph.D. - člen, Ing. Jan Müller, Ph.D. - člen, Ing. Jitka Vlčková, Ph.D. - člen,
Date of acceptance
Defence
Student seznámil komisi se svým řešením diplomové práce v rámci prezentace PPT doplněné o ilustrativní schémata a fotografie. Nejdříve seznámil student komisi se základními informacemi o stavbě a cíli své diplomové práce. Dále se student v rámci obhajoby věnoval hlavním bodům práce, a to projektu zařízení staveniště a dopravním vztahům. Student také detailně rozebral technologické řešení spodní stavby. Dále se student věnoval časovému plánování a bilanci zdrojů. Student odpověděl na dotazy oponenta.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO