Penzion s wellness

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Předmětem diplomové práce je zpracování projektové dokumentace pro novostavbu penzionu s wellness. Novostavba se nachází v katastrálním území města Moravské Budějovice. Využití objektu spočívá v ubytování za účelem rekreace s možností využití wellness pro ubytované. Ubytování se nachází ve 2. a 3. nadzemním podlaží. V 1. nadzemním podlaží je wellness. Součástí stavby je parkoviště pro 14 osobních automobilů. Část objektu je zastřešená vegetační plochou střechou. Druhá část objektu je zastřešená valbovou střechou. Objekt je založen na základových pasech z prostého betonu. Svislé nosné konstrukce nadzemních podlaží jsou z keramických tvárnic. Stropní konstrukce a schodiště jsou ze železobetonu.
The diploma thesis deals with a work out project documentation of wellness pension. The new building is located in the cadastral area of Moravské Budějovice. Object will be used as a accommodation with an opportunity for hosts using a wellness. The accomondation is in the second and the third floor. Wellness is in the first floor. There are 14 parking lots for cars. The first part of roof is designed as a vegetation flat roof. The second part of roof is designed as a hip roof. The objekt is based on concrete foundation strips. The vertical load-bearing constructions are made of ceramics bricks. The ceillings and stairs are made of reinforced concrete.
Description
Citation
CHALUPA, M. Penzion s wellness [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. .
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Pozemní stavby
Comittee
prof. Ing. Karel Tuza, CSc. - předseda, doc. Ing. Miloš Lavický, Ph.D. - místopředseda, Ing. Tomáš Žajdlík - tajemník, Ing. David Průša - tajemník, Ing. Dagmar Donaťáková - člen, Ing. Markéta Sedláková, Ph.D. - člen, Ing. arch. Luboš Eliáš - člen, Ing. Ing. Barbora Nečasová, Ph.D. - člen, Ing. Martin Zlámal, Ph.D. - člen, Ing. Bohuslav Brukner - člen,
Date of acceptance
Defence
Student představil svoji závěrečnou práci na téma "Penzion s wellness." V prezentaci byla představena lokalita objektu, dispozice jednotlivých podlaží a konstrukční řešení objektu včetně použitých materiálů. V rámci prezentace byly objasněny reakce oponenta diplomové práce.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO