Fotbalová akademie

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Diplomová práce pojednává o projektu fotbalové akademie ve městě Litomyšl. Práce odpovídá rozsahu stavební části dokumentace pro provádění stavby. Objekt akademie má tři podlaží a je zastřešen plochou zelenou střechou. Konstrukční systém objektu je zděný. První podzemní podlaží je určeno pro fotbalové zázemí a tréninky. Jsou zde umístěny šatny pro hráče, šatna pro trenéry a rozhodčí, fitness, relaxační část a sklady fotbalového vybavení. Je zde také technická místnost pro celou budovu akademie. V prvním nadzemním podlaží se nachází recepce, jídelna, kuchyň, zázemí kuchyně, učebny pro hráče, kanceláře trenérů a společenská místnost. Ve druhém nadzemním podlaží se nachází pokoje se sociálním zařízením pro hráče a trenéry, herna s knihovnou a úklidová místnost. Součástí komplexu fotbalové akademie jsou dvě fotbalová hřiště – jedno s přírodní a jedno s umělou trávou, a také vnější tréninkový prostor s překážkami.
The diploma thesis deals with the project of football academy in Litomyšl town. The work corresponds to the scope of the construction part of the documentation for the construction. The academy building has three floors and is covered with a flat roof. The construction system of the building is brick. The first underground floor is intended for football facilities and trainings. The academy building has three floors and is covered by a flat roof. The construction system of the building is brick. The first underground floor is intended for football facilities and training. There are changing rooms for players, a changing room for coaches and referees, fitness, a relaxation area and football equipment warehouses. There is also a technical room for the entire academy building. On the first floor there is a reception, dining room, kitchen, kitchen facilities, and classrooms for players, coach offices and a common room. On the second floor there are rooms with bathroom for players and coaches, a games room with a library and a cleaning room. The football academy complex includes two football pitches - one with natural and one with artificial grass, as well as an outdoor training area with obstacles.
Description
Citation
ŠPLÍCHAL, M. Fotbalová akademie [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. .
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Pozemní stavby
Comittee
Doc.Ing.Ing. arch. Milan Palko, Ph.D - předseda, doc. Ing. Karel Šuhajda, Ph.D. - místopředseda, Ing. Jan Vystrčil - tajemník, Ing. Václav Pilík - tajemník, Ing. Petr Šimůnek, Ph.D. - člen, Ing. František Vajkay, Ph.D. - člen, Ing. David Bečkovský, Ph.D. - člen, Ing. Jan Müller, Ph.D. - člen, Ing. Mgr. Jiří Šlanhof, Ph.D. - člen, Ing. Pavel Příborský - člen,
Date of acceptance
Defence
Student započal SZZ představením objektu fotbalové akademie. V rámci prezentace bylo popsáno: - Základní popis objektu. - Polohové umístění objektu. - Návaznost objektu na stávající zástavbu v okolí navržené budovy. - Funkční řešení objektu, dispoziční řešení jednotlivých podlaží. - Konstrukční systém stavby. - Materiálové řešení jednotlivých dílčích částí stavby. - Závěrem prezentace student popsal estetické řešení objektu. Po ukončení prezentace představení objektu student reagoval na dotazy a připomínky oponenta. - Výkres 1PP: Jak bylo řešeno přerušení hydroizolace suterénu v místě železobetonových stěn ze ztraceného bednění? - Výkres 1.PP: Je řešena hydroizolace suterénní stěny jako tlaková? - Jak by bylo řešeno provázání obvodové stěny ze ztraceného bednění s vnitřními stěnami z keramických bloků? - Uvažujete o drenáži u zasypané stěny objektu? - Jak bylo řešeno ztužení objektu v příčném směru? Student odpověděl a popsal dané připomínky bez dalších připomínek a komentářů zkušební komise.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO