Polyfunkční dům

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
D
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Předmětem diplomové práce je řešení projektové dokumentace polyfunkčního domu nacházejícího se v Kroměříži. Objekt má čtyři nadzemní podlaží a je podsklepený. V suterénu jsou sklepní kóje, dílna, sklad, technická místnost a podzemní garáž. V prvním nadzemním podlaží se nachází provozovny, kavárna s kapacitou 20 osob a lékárna. Dále jsou tu dva bezbariérové byty. Druhé až čtvrté nadzemní podlaží je tvořeno z bytových jednotek, kterých je celkem osm. Skladba střechy je řešena jako jednoplášťová plochá vegetační střecha nebo pochozí střecha. Obvodové a vnitřní nosné zdivo jsou z tvárnic Heluz. Vodorovné nosné konstrukce tvoří železobetonové stropy.
The subject of this thesis is the development of a project documentation of a mixed-use building situated in Kroměříž. The building has four above-ground floors and a basement. In the basement there are cellars, a workshop, a warehouse, a technical room and an underground garage. On the first floor there are shops, café with the capacity of twenty people and a pharmacy. There are also two handicap accessible apartments. The second to fourth floors are made out of residential units of which there are eight. The roof structure is designed as a warm flat green roof or terrace. The external and internal vertical structures are made out of Heluz ceramic pieces. Horizontal structures are made out of reinforced concrete.
Description
Citation
VOLKOVÁ, M. Polyfunkční dům [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. .
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Pozemní stavby
Comittee
doc.Ing. Miloslav Bagoňa, Ph.D - předseda, doc. Ing. Ladislav Štěpánek, CSc. - místopředseda, Ing. Jan Osička - tajemník, Ing. Jindřich Galata - tajemník, doc. Ing. Miloš Kalousek, Ph.D. - člen, Ing. arch. Ivana Utíkalová - člen, Ing. Marie Rusinová, Ph.D. - člen, Ing. Václav Venkrbec - člen, Ing. Vojtěch Kostiha, Ph.D. - člen, Ing. Miroslav Maňas - člen,
Date of acceptance
Defence
Studentka představila svoji DP na téma Polyfunkční dům a zodpověděla otázky a připomínky oponenta. Rozpětí sloupů v suterénu v závislosti na délce průvlaku. Na připomínky oponenta reagoval student přijatelným způsobem, na otázky položené členy komise k předložené práci odpovídal poněkud nejistě, některé z nich nebyl schopen zodpovědět zcela uspokojivě.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO