Analýza soupisů prací, dodávek a služeb u veřejných zakázek

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Diplomová práce, je zaměřena na problematiku sestavení soupisu prací, dodávek a služeb stavebního objetu, který je součástí zadávací dokumentace pro veřejné zakázky. Práce se zabývá problematikou cen, rozpočtů a samotnou zadávací dokumentací. Dále uvádí nejčastější chyby při sestavení soupisu prací, dodávek a služeb dle vyhlášky č. 169/2016 Sb. Jednotlivé chyby jsou sepsány následně analyzovány dle vybraných parametrů. Na základě této analýzy je sestavena metodika kontroly soupisů prací, dodávek a služeb.
Thesis is focused on the issue of compiling an inventory of works, supplies and services of the construction, which is part of the tender documentation for public contracts. The work deals with the issue of prices, budgets and the tender documentation itself. It also lists the most common errors in compiling a list of works, supplies and services in accordance to Decree No. 169/2016 Coll. Individual errors are written and subsequently analyzed according to selected parameters. Based on this analysis, a methodology for checking inventories of works, supplies and services is compiled.
Description
Citation
MIKULÍK, M. Analýza soupisů prací, dodávek a služeb u veřejných zakázek [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. .
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Management stavebnictví
Comittee
doc. Ing. Zdeňka Konečná, Ph.D. - předseda, doc. Ing. Tomáš Hanák, Ph.D. - místopředseda, Ing. Martin Marek - tajemník, Ing. et Ing. Petr Trtílek - tajemník, doc. JUDr. Ing. Zdeněk Dufek, Ph.D. - člen, Ing. Lucie Vaňková , Ph.D. - člen, Ing. Petr Aigel, Ph.D. - člen, Ing. Radek Dohnal, Ph.D. - člen, Ing. Jitka Chovancová, Ph.D., CA - člen,
Date of acceptance
Defence
Závěrečnou práci obhajoval jasně a srozumitelně. Z jeho přednesu bylo patrné, že k úkolům, které řešil, přistupoval velmi zodpovědně. Na otázky členů komise odpověděl pohotově a s přehledem. Rovněž na doplňkové otázky od vedoucího závěrečné práce a oponenta odpověděl správně a jasně. Státní zkušební komise závěrem konstatovala, že student svou závěrečnou práci obhájil na výborné požadované úrovni.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO