Investice do ploch pro bydlení s vlivem na rozvoj území

Abstract
Diplomová práce se zabývá hodnocením investice s ohledem na rozvoj území. Teoretická část se zaměřuje na oblast hodnocení investic, územní plánování a závěr se věnuje územnímu rozvoji. Praktická část rozebírá dvě varianty investice do přípravy ploch pro bydlení ve městě Holešov. V první je investorem město Holešov, ve druhé je investorem developer. Závěr praktické části spojuje zmíněnou investici s rozvojem území.
The diploma thesis deals with the evaluation of investment with regard to the development of the territory. The theoretical part focuses on investment evaluation, spatial planning and the conclusion is devoted to territorial development. The practical part discusses two variants of investment in the preparation of areas for housing in the town of Holešov. In the first, the investor is the city of Holešov, in the second is the developer. The conclusion of the practical part connects the mentioned investment with the development of the territory.
Description
Citation
POSPÍŠILOVÁ, R. Investice do ploch pro bydlení s vlivem na rozvoj území [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. .
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Management stavebnictví
Comittee
doc. Ing. Zdeňka Konečná, Ph.D. - předseda, doc. Ing. Tomáš Hanák, Ph.D. - místopředseda, Ing. Martin Marek - tajemník, Ing. et Ing. Petr Trtílek - tajemník, doc. JUDr. Ing. Zdeněk Dufek, Ph.D. - člen, Ing. Lucie Vaňková , Ph.D. - člen, Ing. Petr Aigel, Ph.D. - člen, Ing. Radek Dohnal, Ph.D. - člen, Ing. Jitka Chovancová, Ph.D., CA - člen,
Date of acceptance
Defence
Závěrečnou práci obhajovala jasně a srozumitelně. Z jejího přednesu bylo patrné, že k úkolům, které řešila, přistupovala velmi zodpovědně. Na otázky členů komise odpověděla pohotově a s přehledem. Rovněž na doplňkové otázky od oponenta odpověděla správně a jasně. Státní zkušební komise závěrem konstatovala, že studentka svou závěrečnou práci obhájila na výborné požadované úrovni.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO