Řízení rizik ve stavebním podniku

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Cílem diplomové práce je popsat problematiku řízení rizik ve stavebním podniku. Práce je rozdělena na teoretickou a praktickou část. V teoretické části je uvedena klasifikace rizik, jsou zde popsány jednotlivé etapy tohoto komplexního procesu, včetně metod a technik. Praktická část je řešena na konkrétním projektu, je zde shrnuta a završena celá problematika rizika.
The thesis aims to describe risk management in the construction company. The work is divided into theoretical and practical part. The theoretical part presenst the classification of risks, describes the various stages of this complex process, including methods and techniques. The practical part is solved on a particular project, it summarises and completes the whole issue of risk.
Description
Citation
TITZOVÁ, E. Řízení rizik ve stavebním podniku [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. .
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Management stavebnictví
Comittee
doc. Ing. Mária Zúbková, PhD. - předseda, doc. Ing. Vít Hromádka, Ph.D. - místopředseda, Ing. Jakub Sabo - tajemník, Ing. Lukáš Witala, Ph.D. - člen, Ing. Eva Vítková, Ph.D. - člen, Ing. et Ing. Martin Tuscher - člen, Ing. Jana Nováková - člen,
Date of acceptance
Defence
Závěrečnou práci obhajovala jasně a srozumitelně. Z jejího přednesu bylo patrné, že k úkolům, které řešila, přistupovala velmi zodpovědně. Na otázky členů komise odpověděla pohotově a s přehledem. Rovněž na doplňkové otázky od oponenta odpověděla správně a jasně. Státní zkušební komise závěrem konstatovala, že studentka svou závěrečnou práci obhájila na výborné požadované úrovni.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO