Hotel

Abstract
Diplomová práce řeší návrh novostavby hotelu s restaurací. Obsahem je projektová dokumentace pro provedení stavby. Objekt se nachází v katastrálním území Vyškov. Je navržen pro stravování a krátkodobé ubytování 58 osob. Jedná se o dvoupodlažní objekt, částečně podsklepený s plochou střechou. V suterénu se nachází technické místnosti a sklady. V prvním nadzemním podlaží se nachází restaurace, kuchyň, sklady a kanceláře. Ve druhém nadzemním podlaží se nachází pouze hotelové pokoje. Objekt je řešen jako samostatně stojící, ve tvaru písmene L.
This diploma thesis solves the design of a new hotel with restaurant. The content is the project documentation for construction work. The building is located in the cadastral territory of Vyškov. The hotel is designed for eating and short-term accommodation 58 people. Is it a two-storey and partially basement building with flat roof. In the basement there are a technical rooms and warehouses. In the first floor there are restaurant, kitchen, warehouses and offices. In the second floor there are only hotel rooms. The hotel is a detached building, the shape of the building as the letter L.
Description
Citation
DVOŘÁKOVÁ, M. Hotel [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. .
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Pozemní stavby
Comittee
prof. Ing. Karel Tuza, CSc. - předseda, doc. Ing. Miloš Lavický, Ph.D. - místopředseda, Ing. Tomáš Žajdlík - tajemník, Ing. David Průša - tajemník, Ing. Dagmar Donaťáková - člen, Ing. Markéta Sedláková, Ph.D. - člen, Ing. arch. Luboš Eliáš - člen, Ing. Ing. Barbora Nečasová, Ph.D. - člen, Ing. Martin Zlámal, Ph.D. - člen, Ing. Bohuslav Brukner - člen,
Date of acceptance
Defence
Studentka představila svoji závěrečnou práci na téma "Hotel." V prezentaci byla představena lokalita objektu, dispozice jednotlivých podlaží a konstrukční řešení objektu včetně použitých materiálů. V rámci prezentace byly objasněny reakce oponenta diplomové práce.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO