Zpracování dokumentace pro testovací stanici výrobní linky řídicích jednotek tepelných čerpadel

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Tato diplomová práce se v úvodu zabývá seznámením se společností Daikin Device Czech s.r.o. V dalším kroku je popsán princip funkce tepelných čerpadel s popisem jeho základních částí. První část této práce je věnována výrobní lince řídicích jednotek tepelných čerpadel. Je popsána výrobní linka a opatření použitá pro zajištění bezpečnosti a kvality výroby. Dále je práce zaměřena na testovací stanici řídicích jednotek. Je zde popsána funkce testovací stanice společně s postupem tvorby testovacího programu.
In opening, this diploma thesis is introducing the company Daikin Device Czech s.r.o. In the next step the principle of function of a heat pump. Then there are described its main parts. First part of this thesis is dedicated to assembly line of the heat pump’s switchboxes. The layout of the assembly line is described and added with description of used health and quality measures. Main part is speaking about running test of the switchbox line. The main function of the test is described alongside with description of the process of making the testing software.
Description
Citation
ŠINDLER, M. Zpracování dokumentace pro testovací stanici výrobní linky řídicích jednotek tepelných čerpadel [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2021.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
bez specializace
Comittee
doc. Ing. Jiří Vaněk, Ph.D. (předseda) doc. Ing. Petr Vyroubal, Ph.D. (místopředseda) Ing. Ladislav Chladil, Ph.D. (člen) Ing. Helena Polsterová, CSc. (člen) Ing. Ondřej Čech, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2021-06-08
Defence
Student seznámil státní zkušební komisi s cíli a řešením závěrečné vysokoškolské práce a zodpověděl otázky a připomínky oponenta a komise. Otázky komise k obhajobě: 1 .Bylo zařízení realizováno a vyzkoušeno v provozu? 2. V jakém softvéru byl program realizován?
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO