Technologické řešení a návrh postupu sériové výroby plechové součásti

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství
Abstract
V této závěrečné práci je řešen návrh plechového vyrobku imitujícího mapu světa, ktery slouží jako interiérová dekorace na stěnu. Navržen byl také postup sériové vyroby na základě vyhotovení prototypu a průzkumu vyrobních postupů.
Design of a sheet metal product imitating a world map, which is a wall decoration for interiors. The serial production procedure was designed on the basis of a prototype and a survey of production processes.
Description
Citation
ŽÁK, M. Technologické řešení a návrh postupu sériové výroby plechové součásti [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství. 2021.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Základy strojního inženýrství
Comittee
doc. Ing. Josef Chladil, CSc. (předseda) doc. Ing. Karel Kouřil, Ph.D. (místopředseda) Ing. Martin Slaný, Ph.D. (člen) Ing. Aleš Polzer, Ph.D. (člen) Ing. Miroslav Frost (člen)
Date of acceptance
2021-06-10
Defence
Bakalář seznámil komisi s obsahem a výsledky své bakalářské práce a zodpověděl otázky vedoucího, oponenta a dalších členů komise: V průběhu obhajoby byly zodpovězeny následující doplňující otázky: 1. Zmiňujete že produkt chcete uvést na trh. Máte všechny potřebné certifikáty? 2. Specifikujte materiál polotovaru. Otázky členů komise byly zodpovězeny.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO