Strategie rozvoje podniku

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
D
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Diplomová práce je zaměřena na podnikatelský záměr dalšího rozvoje malého podniku. Teoretická východiska práce zahrnují základní pojmy, související se zaměřením na nosnou myšlenku plánu rozvoje společnosti XY, s.r.o. Analytická část se zabývá zhodnocením současného stavu společnosti a obsahuje identifikaci klíčových faktorů v širším kontextu prostředí, na jejichž souhrnu je pak následně vybírána vhodná strategie pro realizaci budoucího rozvoje. V této části jsou použity analýzy vnějších a vnitřních faktorů. Návrhy vychází z provedené SWOT analýzy. V této části jsou uvedena vhodná opatření pro eliminaci rizik v daném oboru.
This thesis is aimed at business plan of further development of the company XY, s.r.o. The theoretical basis for the work include basic concepts related to the focusing on the main idea of the company´s development plan. The analysis section deals with the evaluation of the current problém and includes the identification of key factors in the wider context of the environment, the summary of which is then followed by a suitable strategy for the implementation of future development. In this part, analyzes of External and internal factors are used. The proposals are based on a performer SWOT analysis. This section lists appropriate measures to eliminate risks in the field.
Description
Citation
NOVÁKOVÁ, L. Strategie rozvoje podniku [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2021.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení a ekonomika podniku
Comittee
prof. Ing. Vojtěch Koráb, Dr., MBA (předseda) doc. RNDr. Bedřich Půža, CSc. (místopředseda) Ing. et Ing. Pavel Juřica, Ph.D. (člen) Ing. Roman Ptáček, Ph.D. (člen) Ing. Michal Karas, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2021-06-10
Defence
Otázka vedoucího: Jaké jsou strategické obchodní jednotky v podniku a jaké funkční strategie souvisí s Vašimi návrhy pro tuto SBU? - odpovězeno částečně Otázka oponenta: Jak by bylo možné ve firemním prostředí tento postup objektivizovat? - odpovězeno Ing. Pavel Juřica, Ph.D. Nezvažovala jste řešení pneuservisu v zahraničí? - odpovězeno částečně
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO